Site Overlay

Tømring

Vi tar på oss jobber som innebærer; oppussing, renovering, terrasser og plattinger, dører, vinduer, tak og fasadearbeider, alt innen for hus og hytte.

«En tømrer er en person som utøver tømrerfaget, et håndverksfag med lange tradisjoner.

Bygger nybygg, påbygg og tilbygg av hus i tre. Utfører tre- og innredningarbeider på mur-, stål- og betongbygg. Restaurerer og rehabiliterer gamle hus. Legger panel, monterer kjøkken og garderobe, setter inn dører og vinduer, legger tak og isolerer gulv, tak og vegger.

Opplæringen starter på videregående skole Vg1 Bygg- og anleggsteknikk. På Vg2 nivå har elevene fra de ulike Vg1-kursene flere valg. Etter 2 år på skole må de gå to år i lære før fagprøve eller svenneprøve kan avlegges. Etter ytterligere to år kan man ta mesterprøven.

Tidligere, da også skip ble bygget av tre, var det vanlig å presisere bygnings tømrer eller skips tømrer. En skips tømrer arbeidet med bygging og vedlikehold av tre skip skrog. Skips tømrerfaget betegnes i dag som en spesialitet innen båtbyggerfaget.»WIKIPEDIAOmlegging og etterisolering av tak kan høres skummelt og brysomt ut, men det trenger det ikke være. Hyr inn en profesjonell tømrer som vet hvordan dette utføres trygt og sikkert og med et sluttresultat man er fornøyd med og som er tørt og flott i mange år frem i tid.

Det å bytte vinduer eller dører kan virke som en stor prosess. Men det er i de fleste tilfeller ganske grei skuring. Vi har god erfaring med å bytte vinduer og dører og sikrer deg riktig tetting av dette med omramming og vind tetting fra utsiden og isolering og tetting med ferdig foring og listverk innvendig. Listverket velger du selv størrelse og mønster på, men rådfør deg gjerne med oss for finest resultat.

Er du lei av den gamle parketten din? Ikke noe problem. Vi bytter parkett fort og enkelt og i samsvar med dine ønsker.

Vi tar ikke på oss større jobber som krever sentral godskjenning da vi ikke har fått dette enda. Men det er en del av planen å få dette i orden.

Om du ønsker pris på jobb så ordner vi dette gratis.
Bare gå inn på «Kontakt» eller klikk «her» og legg inn et ønske om befaring.